INFORMATIEF

VEEL GESTELDE VRAGEN

Dorpsstraat 56
5761 BP Bakel
Noord-Brabant
Tel: 06 40 94 80 37
E-mail: info@vloerdiscounter.nl

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 2 weken. Dit is afhankelijk van het product. Doorgaans kunnen wij u garanderen dat u de producten altijd binnen 2 weken in huis heeft.

U bent druk bezig met de bouw- of verbouw van uw woning en heeft al enkele zaken bezocht om een impressie te krijgen van de soort vloer die u zoekt. Vloer gevonden? Bekijk onze webshop of wij deze ook aanbieden en u zult zien dat de prijs een stuk lager uitvalt dan bij een gemiddelde vloerenwinkel.

Ja, dat kan in onze showroom. Wij hebben een groot aantal producten liggen en honderden staalboeken ter inzage. Onze showroom is te vinden aan de Dorpsstraat 56 in Bakel. U bent dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur welkom. Tussen kerst en nieuwjaar alleen op afspraak. Op feestdagen zijn wij gesloten.

Neem in dit geval contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op deze site of telefonisch. Wij kunnen dan altijd proberen het gewenste type te achterhalen of een alternatief te zoeken.

Dit hangt af van uw thuis situatie en de behulpzaamheid van de bezorger. In principe wordt een bestelling geleverd achter de eerste deur. Woont u in een flat, dan zal dit in de hal van de entree zijn. Bij een eengezinswoning in de gang, etc.

Zorg er voor dat de geleverde producten plat bewaard kunnen worden om krom trekken te voorkomen.

GEEN ANTWOORD GEVONDEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP